Nu tar vi påsklov

Även om vi inte varit lediga hela lovet så blir det ett par dagar ledigt iallafall,  tror barnen tycker det är ganska så skönt.

Idag hann vi med mycket, spenderat flera timmar i Täby med lagerutförsäljning hos Rätt Start,  lunch med min farmor och farfar utanför Täby Centrum. Barnen fick även lite pengar istället för godisfyllda påskägg av dom, så det blev ett besök på Lekia där de shoppade för sina pengar.  Varför spara?  😉

DSC_1254

Bra utbud hos Rätt Start

DSC_1257

Riktigt god lunch på Cali Burger. Ligger precis utanför Täby Centrum, rakt över torget från Vapiano.

Sen gick vi förbi min mormor också,  lite fika,  barnen kikade på sina inköp från Lekia och både jag och Jennifer fick håret klippt.  Min mormor är frisör och har alltid varit det, så det är ju perfekt att få topparna klippta när vi ändå var där och hälsade på.

DSC_1262

En massa nya pokemon kort till Hampus.

 

Liten shoppingrunda på Lekmer outletbutik i Väsby hann vi också med, men nu var det riktigt utplockat.  Ska visa er sen alla fynd vi  gjort under dagen!

Nu är barnen på träning,  fotboll för Hampus och trampolin för Jennifer,  där är det inget uppehåll för lov. Magnus kom precis från jobbet och är iväg och ska hämta dom nu, själv passar jag på att vila. Även om vi inte rört oss så mycket så tar det på mina krafter,  jättetrött och sammandragningarna har satt igång igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *