Flyttar till ny portal, så spännande!

Nu kör vi en nystart här gällande bloggen, jag flyttar hit till den nya portalen Womsa! Så spännande med en helt ny bloggportal, öppnades upp igår faktiskt. Redan ett grymt gäng bloggare här, roligt att få vara med från starten av något nytt. Då womsa som sagt öppnades upp först igår så är inte allt riktigt igång ännu, men häng med ni också från start så ni inte missar något!

För er som inte känner till mig sedan tidigare. Har tidigare bloggat på Loppi under många år, skrivit om familjelivet, vardagslyx, mat och resor.

Bor i en förort till Stockholm, gift och har 2 barn på snart 8 år och 11 år. Vi väntar tillökning och bebis är beräknad till 3 Juni, så höggravid i skrivande stund. Så mycket bloggande om familjelivet blir det, nu även en hel del tankar, funderingar och praktiska saker som gravid och blivande småbarnsförälder igen.

Tipsar gärna om aktiviteter för barn, tycker själv att vi är en ganska så aktiv familj med mycket på gång. Mycket tid och fokus hamnar såklart på barnens aktiviteter som gymnastik där både jag och min man varit och är aktiva ledare. Fotboll flera dagar i veckan för sonen och så dansar båda barnen på dansskola, disco och street dance är det som gäller.

Då vi har väldigt fullspäckade veckor med träningar och jobb så har jag blivit extra mån om vardagslyx, fast kanske till stor del pga min man jobbar mycket helger och så gjorde även jag fram till för ett år sedan. Men vad är vardagslyx? Ja, det kan såklart vara väldigt individuellt vad man själv tycker är lite extra lyx. Jag tipsar gärna och ofta om det, just för att påminna om att ta vara på det lilla och göra något speciellt av det. Bryta vardagsmönstret lite och tänka på att varva ned.

Jag är utbildad inom restaurangbranschen, med vidareutbildning sedan till resesäljare. Min man jobbar som kökschef och våra barn är intresserade av mat och matlagning, så mat är en stor del av vårt liv. Tipsar gärna om recept, både till vardags och fest, restaurangtips, köksprodukter m.m.

Jobbade tidigare som resesäljare, kan säkert hända att jag kommer tillbaka till den branschen igen. Så en hel del om resor har det blivit, både i och utanför Sverige, med och utan barn. Men senaste året blivit lite mindre inlägg på den fronten, men kanske något som återkommer 🙂

Lite om mig som sagt för er som tidigare inte följt mig, hoppas ni vill hänga med och läsa om min vardag i familjelivet som gärna kantas av vardagslyx! Och snart även av bebismys, spyor och bajsblöjor 😉

Lämna gärna en kommentar om vem du är som hittat hit!

IMG_20160423_133530-757x877

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *