Egentid i Norrtälje

I lördags så fick jag och Magnus lite tid för oss själv i Norrtälje, nu vart det inte riktigt som vi tänkt oss pga olycksfall precis innan vi skulle åka… Men lite tid tog vi oss för att bara vara, även om tankarna kanske inte var riktigt bara där.

Norrtälje visade sig verkligen från sin bästa sida! Vi gick till Tösses som hade en bra uteservering och fikade, sen en promenad genom stan.

Mer än så behövs inte, för om man bara tar tillvara på de tillfällen som bjuds så blir det verkligen kvalitetstid tillsammans. Måste inte innebära barnvakt en hel kväll för att gå ut och äta, även om det också är väldigt trevligt.

IMG_20160507_134448

Det var så varmt ute så kaffe kändes inte alls lockande, iskall cola och fikabröd blev det.

P1040605 P1040606

Gick in i Vecka 37 i lördags!

2 reaktioner till “Egentid i Norrtälje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *