Allt på samma gång

Den här veckan kan ju slå rekord på mest inbokat hittills under detta år, dessutom höggravid,  börjar smått bli orörlig och en trasig bil på det…. Det här blir toppen!  😉

Idag inleder vi med dansgenrep för Jennifer i Täby under eftermiddagen.

Tisdag barnmorskan för mig, barnen har nog inget inbokat vad jag kan komma på nu.

Onsdag är det vattengympa för mig, gitarr för Jennifer, fotbollsträning för Hampus,  terränglöpning i 10-kampen för Jennifer. För att sedan avsluta med dansgenrep för Hampus kl.20. Om Magnus inte kommer ifrån jobbet tidigt så kan det bli lite körigt att få ihop allt… 😉 

Torsdag, Hampus fyller 8 år!!! Dessutom fotboll för Hampus och Trampolin för Jennifer. Så vi får se till att fira innan träningarna startar.

Fredag vet jag att det är nåt, men just nu bortglömt… Skulle behöva få in nåt kalas för Hampus också.  Inte det lättaste att planera in i år.

Lördag ska Jennifer ha dansuppvisning,  men vi delar upp oss och halva familjen åker till Furuvik för säsongspremiär.

Söndag har Hampus dansuppvisning,  sen bjuden på kalas och avslutar kvällen med fotbollsmatch.

Jag har säkert missat något nu, känns som det….

Och mitt i allt så kan det bli ett besök till förlossningen!

Kan minst sagt bli en spännande vecka 😉

Ska se till att slå in Hampus födelsedagspresenter redan idag så det iallafall är klart,  man vet ju aldrig när bebis behagar att komma ut.

Här hemma är vi iallafall redo, de sista detaljerna vid vaggan blev klart igår. Dock kom jag på igårkväll att klädsel till babyskydd och liggdelen till vagnen måste upp och tvättas!  De står högt upp på en lagerhållning i garaget, så det blir Magnus jobb att ta ned när han kommer hem i eftermiddag.

IMG_20160515_130247

4 reaktioner till “Allt på samma gång

  1. Jag tycker det låter utmärkt att bebis kommer denna veckan. Tänk vilken lugn och skön vecka det skulle bli då. Allt annat hamnar ju liksom på paus 😉
    Ta det lugnt, andas och gör bara det som verkligen är nödvändigt!

    1. Ja men lite så tänker jag med 😉
      Lyckats tigga till mig lite skjuts till genrep, är i grannkommunen och min mamma är inbokad på att gå på dansuppvisningar om vi får förhinder eller bara inte orkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *