Sommargarderob och solskyddskläder

Har som sagt haft fullt upp med att skaffa nya sommargarderober till barnen,  förra året behövdes nästan inget nytt men till i år var nästan allt urväxt.

Name it och Molo i Täby centrum fick sig ett besök, absoluta favorit butiker i det centrumet.

Linnen från Molo var ett måste,  barnen gillar både modellen och mönstren.  Men det jag tyckte var bäst där var att de hade coola solskyddströjor som passade äldre barn. Jag vill fortfarande att mina barn använder de i solen,  oavsett om vi är utomlands eller i Sverige.  Men jag vet att de inte alls gillar långärmade. På Molo hittade jag flera att välja på med kortare ärm och coola mönster.

Hampus har fått med surfingbrädor på, klockrent!  Han sa direkt att det var sånt surfare har och behöll tröjan på i flera timmar här hemma 🙂 Ni ska få se sen, köpt lite mera med samma mönster som jag inte plockat fram ännu.

Jennifer är 11 år och ratade alla alternativ förra året, hon gillade färgen på den hon hade från polarn o pyret men den var långärmad och de tycker de är jättejobbigt att ta av när de är blöta. Vilket jag förstår! Men den jag hittade nu till henne blev hon jätteglad för,  hon tyckte den var riktigt cool och snygg 🙂 Shortsen hon har på sig är också Molo.

Klänningen är till skolavslutningen och sen för midsommar,  kalas m.m. Den älskade hon, kommer från Name it.

Name it, molo

Kläderna Hampus har är från Name it,  köpte även både tröja och byxor i turkost. Jättemjuka kläder och precis hans stil.

Name it

Brukar ni använda solskddskläder till era barn? Har ni tips på märken som har coola solskyddströjor som passar en 8 och 11 åring får ni gärna lämna en kommentar 🙂

 

 

3 reaktioner till “Sommargarderob och solskyddskläder

  1. Vi kör solskyddskläder här hemma. Polarn o pyret brukar ha enfärgade tröjor. Vet dock inte hur det ser ut i år. Jag kanske skulle ta och inventera och se vad som passar. förhoppningsvis kommer väll sommaren snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *