Från landet till närakuten

Här går det undan,  från lugn och ro (hur lugnt det nu kan bli med 3 barn 😉 )  på landet till att packa ihop allt och dra hemåt på någon timme.  Släppte av Magnus och Jennifer hemma så åkte jag vidare till Närakuten Löwet med Hampus,  Linus fick hänga med han med.

Hampus började känna av nått i ena örat igår,  sen när vi badade i poolen idag på förmiddagen så fick han jätteont helt plötsligt.  Han gnäller sällan i onödan så jag förstod snabbt att han verkligen hade ont, sen blev det snabbt värre.  När han till och med behövde smärtstillande så var vi säkra på att det var öroninflammation,  han har haft det en gång tidigare bara och då var vi på semester på Rhodos….

Mycket riktigt så var ena örat väldigt infekterat…  Men nu har han fått i sig första dosen med penicillin,  han tog även självmant en Alvedon innan läggdags.  Så nu hoppas jag han får sova ordentligt hela natten och att penicillinet hjälper snabbt!

Inget bad på några dagar nu, men det smittar iallafall inte men han ska nog ta det lite lugnt en dag eller två.

IMG_20160725_003403

2 reaktioner till “Från landet till närakuten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *