2 månader

Mitt sällskap här på altanen,  min lilla kille som blev hela 2 månader den 28:e! Vad han vuxit till sig senaste veckorna,  helt galet vad det vände snabbt efter att han började med att äta ersättning.

Han skulle nog bra gärna äta ännu mera men då han kräks en hel del så trappar vi upp matmängden långsamt så magen hänger med. Hellre flera mindre mål om dagen än färre större mål ersättning och mer kräks.

Nattetid sover han fortfarande jättebra,  händer att han vaknar 2 gånger per natt men oftast så vaknar han 1 gång och då vid 5-6 tiden för att sen sova till ca. Kl.8-9. Sista målet för kvällen brukar vara senast kl.22, så man ska ju verkligen inte klaga på att han är vaken om nätterna.

IMG_20160731_113702

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *