Mot akuten igen då….

Vår oturstjej,  här om dagen knäckte hon till stortån i en trapp så vi velat fram och tillbaka flera gånger om vi ska kolla upp den.  Men svullnaden la sig så vi har avvaktat och det har gjort mindre ont.

Men nu ikväll när barnen var hos grannen och lekte ute så skadade hon samma fot!

Då dom bor precis intill och jag fick ett samtal på mobilen från dom så förstod vi direkt att nåt hänt. Nu har hon stukat både händer och fötter många gånger och har lite överrörliga leder så vi har lärt oss lite hur vi ska göra.

Då vi precis ställt maten på bordet så fick Jennifer en Alvedon och hon hade foten lindad och i högläge.  Passade på att äta inför ett eventuellt akutbesök då det kan ta hela natten och kvällen,  även Jennifer fick i sig lite mat.

Då hon fortfarande hade väldigt ont efter att Alvedonen börjat värka så packade Magnus ihop en väska med Ipad,  dricka och kaffe så åkte de till Akuten på Astrid Lindgrens barnsjukhus.  Vi är på landet i Roslagen,  söder om Norrtälje men resonera som så att akuten har varit väldigt full här med många sommargäster och när vi ringde vårdguiden förra veckan för Hampus öron så var det väldigt lugnt i Stockholm.  Så en bilfärd på 30-40 minuter extra men en mottagning specialiserade på barn kändes mycket bättre.

Kollade läget med Magnus alldeles nyss, då hade de varit iväg drygt 1 timme inkl bilfärd och då var de redan inne på röntgen.  Måste gått riktigt snabbt!

Så nu sitter jag och avvaktar vidare uppdatering från Magnus.

Vi har tappat räkningen,  men kanske 4:e besöket där för i år. Alltid söndagskväll,  hon har haft en förmåga att göra sig illa just på sin söndagsträning,  men nu var det söndagslek 😉

Hoppas inget är brutet nu!

mms_20160731_223202

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *