Ny mobil?

Sponsrat inlägg

Börjar bli dags att byta ut min Sony, snart 2 år sedan jag skaffade den och sen dess varit inlämnad på reparation hela förra sommaren (2-3 månader) samt någon vecka i år också men då blev den utbytt till en helt ny. Inte för att den nya var något bättre… Nästa mobil blir inte en Sony om vi säger så 😉

Såg att det kommer ut en ny iPhone nu, iPhone 7. Jag har då aldrig haft en iPhone, hela tiden sagt att det aldrig blir av 😉 Men efter ett antal dåliga Android nu så kanske jag skulle pröva iallafall. Bra kamera är högt prioriterat, och de verkar ju den nya 7:an ha.  Barnen skulle bli så avundsjuka!!! 😉

Det jag hela tiden har gillat med iPhone och Apple överlag är alla tillbehör, de har jag varit lite avundsjuk på under alla år måste jag ju erkänna. Att hitta ett skal till en HTC är inte lätt kan jag meddela, min Sony är inte lätt heller och när jag väl hittar något så är det otroligt litet utbud jämfört med apple.

Hittade en sida som har jättebra utbud faktiskt gällande mobiltillbehör, oerhört mycket till apple. Byta mobil för accessoarerna? Varför inte?

Kolla bara in dessa skal HÄR och HÄR

Avundsjuk blir jag iallafall på alla dessa tillbehör, överväger starkt att gå över till apple. För accessoarernas skull då såklart! 😉

themobilestore.se

I samarbete med themobilestore.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *