Min stora dag

Har skrivit om den fantastiska organisationen Min stora dag helt fantastiskt att de finns!Känner ni inte till Min stora dag kan ni läsa mer om de i mitt tidigare blogginlägg HÄR

Jag fick lite info om ett sett att bidra till organisationen, skulle säga den perfekta presenten till mamma/mormor/farmor/syster/vän/dotter som redan har allt men ni tänkt ge en present till.

Syster P har designat armbandet, Power of Colours, för vuxna och barn med inslag av stenar i sju olika färger – alla med extra stärkande symbolik.

För varje sålt armband går 100 kronor oavkortat till Min Stora Dags arbete att förgylla vardagen och uppfylla drömmar för barn med svåra sjukdomar.

De kostar från 399 sek och finns att köpa via Min Stora Dags gåvoshop på webben, i utvalda butiker samt via www.systerp.se.

”Min Stora Dags arbete är imponerande och viktigt och vi vill gärna bidra till syften vi tror på för bidra till en mänskligare värld” säger Annikki Schaeferdiek från Syster P.

”Vi hoppas att armbandet i sig och stödet från alla som bär det ska ge Min Stora Dag fler möjligheter att ge barn ett positivt minne i livet.”

Om armbandet
Regnbågens sju färger sägs vara kopplade till de sju chakran, som enligt österländsk tro påverkar olika delar av kroppen och påverkar humöret på olika sätt. Syster P har designat armbandet Power of Colours med detta i åtanke. Stenar i rött står för passion, orange för optimism, gult för visdom, grönt för utveckling, blått för andlighet, indigo för medvetenhet och lila för intuition

power-of-colours-man_all-three_small

power-of-colours-white-agate-all-three_small

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *