Italienska influenser till havs

Vi avslutade sommarlovet med en kryssning med Silja line till Helsingfors, ett härligt avbrott i vardagen innan skolan började.

Jag måste säga att de senate åren så har verkligen båtarna över Östersjön fått sig ett riktigt lyft, fräscha hytter, lyxiga butiker och framförallt otroligt bra restaurangutbud.
Vi äter sällan buffé utan satsar på att testa de olika temarestaurangerna ombord, en favorit på Silja Serenade och Symphony är Tavolata. En härlig meny inspirerad av Italienska smaker och råvaror. Passar dessutom utmärkt att besöka med barnen, de serverar nämligen en riktigt bra och prisvärd barnbuffé i Tavolata restaurangen.

Vi inledde vår kryssning i somras med ett besök i just Tavolata restaurangen, jag och Magnus började med Prosecco och dela på lite antipasti som var så otroligt gott. Barnen tog för sig av barnbuffén där det erbjöds både förrätter, varmrätter och ett stort dessertbord.
Sedan valde jag fisk medan Magnus tog in en underbar oxfilé pasta (jag var ju tvungen att testa lite och den var så god! )
Avslutade sedan med dagens glass, perfekt avslutning på en god middag.

Silja symphony tavolata

p1060674

Silja symphony tavolata

p1060680

Silja symphony tavolata

Silja symphony tavolata

p1060689

p1060692

Silja symphony tavolata

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *