Att resa med en bebis

Snart dags att flyga för första gången med vår minsting i familjen, Linus kommer vara drygt 4 månader när vi åker till Rhodos. Har börjat så smått med att se över vad vi kan behöva ha med oss på resan, resevagn nyligen inskaffad. Parasoll till vagnen och ett UV-skydd hade jag inhandlat tidigare, passade på när det var babymässa och bra priser.

Badblöjor från Libero som verkar jättebra, testade redan i helgen då vi var på Kokpunkten och badade. Satt jättebra på Linus. Engångsartiklar får det bli till resan också, mer i väskan på ditresan men när vi ska hem så är det använt och då mer plats för shoppingfynd 😉 Hittade även de hos Libero, skötbäddar, haklappar, blöjpåsar m.m. Våtservetter i litet paket, perfekt i handbagaget. Så smidigt med dessa engångsartiklar just för resor!

libero reseprodukter

Då vi märkt att Linus älskar att bada så har vi investerat i 2 solskyddsdräkter från Molo och Reima, perfekt att ha i vattnet annars får han vara i skuggan så mycket som möjligt. Tar även med ett UV-tält till stranden, litet oh smidigt att ha under vagnen när de är hopfällt. En solhatt såklart, blev en i härlig blå från Villervalla.

Ett litet reseapotek ska fixas, vätskeersättning, nässpray/droppar, alvedon, termometer m.m.

 

2 reaktioner till “Att resa med en bebis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *