Välkommen semester!

Nedräkning, ja nu är det nära till vår avresa till Rhodos.  Som vi längtar!

Men då sommaren i princip höll i sig hela September ut så ligger jag nästan 1 månad efter i planeringen….  All ledig tid har spenderats ute och helgerna har vi spenderat på landet.

Hemmet, ja här är det kaos.

En salig blandning av kläder som rensats ut, saker som bara är på fel ställe,  gamla lampan som hamnat på matsalsbordet då förrådet är under renovering.  Och Ikea kassar med bebissaker och höst/vinter kläder då just förrådet är under renovering…

Där vi skulle kunna fått undan en del, där är det fullt med kassar och kartonger till kommande bloggevent 😉

Mitt i allt, då jag kände att jag började få koll och ordning,  då upptäckte jag mjölbaggar i skafferiet!!!!  Tror inte det behövs mer kommentarer om det…

Börjar komma ikapp med tvätten inför resan iallafall,  inköp av diverse saker vi kommit på att vi behöver.  Framförallt saker och reseapotek till Linus.

Beställt FK resekort, men de har inte kommit ännu…. Biljetter utskrivna! Bara resekort från försäkringsbolaget kvar.

Har en lång lista i huvudet på saker att göra innan avresa, allt från telefonsamtal,  lite datajobb, en försäkringsfråga som kräver en del tid m.m Saker som skjutits upp men måste bli klara innan helgen. Vill ha allt klart innan avresa så jag kan koppla av riktigt ordentligt när vi är på semester!

Imorgon har jag iallafall bara ett ärende in till stan,  hämta upp en sak till kommande bloggevent.  Övrig tid ska här städas och fixas!

Välkommen semester,  du är efterlängtad!

_20161005_021028

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *