Personligt namnsmycke som present

I samarbete med namnsmycken.com

Fyller år snart, väldigt snart! Imorgon rättare sagt 😉 Så kanske lite sent att komma med önskelistan nu, men jag kan ju vara ute i god tid för julklappslistan 😉

Jag älskar presenter, både att ge och att få. Fina paket ska det vara, och innehållet ska vara genomtänkt. Springer jag på rätt sak så kan jag börja shoppa på mig julklappar redan i Augusti, för sen kanske inte just den saken finns kvar längre. Jag vet att det låter galet, men genomtänkta presenter är så mycket trevligare än något som köps bara för sakens skull.

Något jag gillar är personliga smycken, Magnus fick ex för några år sedan ett halsband med barnens namn inristade. En present som verkligen varit uppskattad, men kanske dags att uppdateras nu då vi har fått tillökning i familjen. Förra året i farsdags present så blev det manschettknappar med bilder på barnen, så fina!

Vad det blir i år vet jag inte, och inte vågar jag skriva det här heller utifall att han skulle kika in 😉

Ett otroligt fint utbud hittar man hos Amanda som har Namnsmycken.com Jag träffade på henne på underbara babymässan i våras, fick då se smycken live och de var så fina och välgjorda. Så från hennes sida kan det säkert både bli julklappsinköp från mig samt en önskelista jag själv har från hennes sida 😉

Kolla bara på de här! Bilder lånade från www.namnsmycken.com Vill ju ha allihopa!

namnsmycken.com namnsmycken.com namnsmyckencom

Perfekta farsdagspresenten eller passa på att vara ute i god tid med julklappsinköpen precis som mig.

namnsmycken.com

Just nu så har vi ett samarbete inför kommande bloggevent, så uppger ni ”Nettan” som rabattkod så får ni 10% rabatt på er beställning. Så passa på att shoppa personliga presenter nu, erbjudandet gäller till den 1 November!

En reaktion till “Personligt namnsmycke som present

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *