Bakboxen Junior

Höstlov och barnen är hemma med mig och Linus hela veckan, jättehärligt tycker jag! Igår mötte vi upp en kompis till Jennifer i Täby, det blev bio för barnen och sen åkte vi hem hit så stannade kompisen kvar och sov över till idag. Så idag har tjejerna fått baka.

För några veckor sedan så beställde jag hem en Bakboxen Junior, hade just i tanken att den skulle bli perfekt att plocka fram under höstlovet.

Så idag när det var sådär riktigt trist väder ute, snö i luften men riktigt blött på marken och kallt så passade det jättebra att baka. Tjejerna är 11 år och fixade det helt själva. I princip alla ingredienser fanns i boxen, fick komplettera med ägg, sirap och smör. Instruktionerna var enkla att förstå men ändå inte för barnsliga. I boxen fanns ingredienser och recept på Chocolate chip cookies och en centerkladdkaka. Tjejerna bakade kakorna idag, så när vi sen ska träffas hela familjerna på fredag så passar det perfekt att ta med kakorna så får dom bjuda på det efter maten.

Men vi hann såklart med att smaka lite på kakorna redan idag, barnen drack varm choklad med mini marshmallows i till fikat 🙂

bakboxen junior bakboxen junior

De testades kakstämplar, en rolig detalj som fanns med i Bakboxen.

Jag gillar verkligen konceptet, vi fick testa en bakbox när jag och Jessica hade bloggeventet #bloggarnaicity och då var det 2 sommar pajer med i boxen. Kul idé då man får massor av ny inspiration, recept och de redskap man behöver i köket när man bakar.

bakboxen

Så här såg innehållet ut i boxen vi fick till eventet och resultatet nedan

bakboxen

Foto: Rönnlunds Foto 

2 reaktioner till “Bakboxen Junior

    1. Med bakboxen Junior så får du nya verktyg och redskap i varje box, passande för justs det receptet men även med bra variation. Testa och se vad ni tycker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *