Julbak och chokladpraliner

1:a advent på söndag och då måste man ju slå till med en riktigt mysig adventsfika, nybakade lussebullar, pepparkakor och något hemmagjort julgodis. Funderar på att redan nu till helgen ge mig på att göra lite chokladpraliner, brukar annars vänta med det till lite närmare jul. Men de är ju så gott så man kan ju alltid göra flera omgångar 😉 Tänkte mig mörk choklad utanpå och fyllning med vit chokladtryffel med smak av lime och kokos, vad tror ni om det?

Julbak och chokladpraliner är verkligen det jag förknippar advent med, vad vill ni inte vara utan till 1:a advent?

Kikade igenom några bilder från förra julen, vist är det något speciellt med de första hembakta lussebullarna och en kopp varm glögg! La upp ett recept på roséglögg här om dagen, ni hittar det HÄR

P1020334

Första julfikat med nygräddade lussebullar och glögg!

friendly home ljus

Passar på att fylla på med massor av ljus nu inför december, nya favoriter från The Friendly Home som är gjorda på vegetabiliskt vax och innehåller inte paraffin. Det lilla doftjuset ”spring fresch” ar jag redan använt klart men nu åker Juldoften fram, som jag längtat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *