Naturlig hudvård från Jabushe

Här om veckan var jag inbjuden av Bodystore till ett hudvårdsevent, jag var snabb på att tacka Ja då jag var väldigt nyfiken på produkterna som skulle presenteras.

Vi fick nämligen en genomgång av den Svenska hudvårdsserien Jabushe, även en överläkare från Karolinska som varit med och gjort studier på Jabushe pratade om de verksamma ämnena och hur huden påverkas av yttre faktorer.

Jabushe förbättrar och bibehåller hudens elasticitet och gör den slätare och ungdomligare genom att minska rynkornas djup och reducera pigmentfläckar.  Produkterna reparerar solskadad hud, reducerar påsar under ögonen och minskar storleken på hudens porer. 

Effekten kommer från de intensivt verksamma QAL-100, vår patenterade formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin. Tre aktiva ämnen som tillsammans reparerar huden genom att bygga upp hudcellerna på djupet.

Hudcellerna tar ca 5 veckor att byggas upp på nytt, så åtminstone 1 månad bör man prova en ny hudvårdsprodukt men gärna längre för att verkligen kunna se resultat.

Vet ni hur länge man i genomsnitt testar en ny hudvårdsprodukt? Jag gissade på 2-3 veckor, men tydligen så har jag då bra tålamod för genomsnittet var 11 dagar! På den tiden hinner man ju inte se något resultat, så tålamod är det som gäller.

Vi fick en hudanalys på plats, min hud var precis så som den bör vara nu. Känns som om det är dumt att vänta tills man blir alldeles rynkig, så lika bra att grunda ordentligt reda nu med bra produkter!

Vi fick med oss en Goodiebag hem med produkter ur Jabushe serien, så nu ska det bli spännande att testa detta.

Jabushe

En reaktion till “Naturlig hudvård från Jabushe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *