Julens festligheter

Inlägget innehåller PR-utskick

Vill tipsa om några favoriter såhär inför jul och nyår, som ofta innebära en del extra festligheter. Passar även perfekt som julklappar, följer ni mig på Instagram så har ni nog redan sett att jag tipsat om detta tidigare 🙂

Smycken! Smycken an göra så mycket med en outfit, verkligen gå från vardag till fest med bara lite snygga smycken. Har hittat ett nytt företag som gör riktigt snygga smycken för väldigt bra pris, de har även superfina ponchos, inredning m.m.

Evany heter företaget, vet att de har en återförsäljare i Gamla stan i Stockholm samt en här i Upplands Väsby 🙂

Line by evany

Sen vill man ju klä sig snyggt också, såklart! Har sen flera år tillbaka en lite förkärlek till Svenska märket Meandi, snygga och riktigt sköna kläder. Höstens klänning/tunika är en riktigt favorit i garderoben. Toppen som Jessica har på bild är också så snygg, lite skimrande så det blir en lyxigare känsla.

 

Meandi

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *