Vinn hudvård från Jabushe

Sponsrad tävling i samarbete med Jabusche

vinnarna finns presenterade på Facebook samt Instagram,  länkar till respektive sida om ni inte redan följer finns längre ner i inlägget!

Visste ni att stress påverkar huden? Såhär i jultider så brukar stressen öka lite extra hos många, så vad passar väl inte bättre än att få chansen att testa något nytt och vårdande för huden! 🙂

Förra veckan så fick jag möjligheten att lyssna till ett mycket givande föredrag om hudens uppbyggnad, om de verksamma ämnena i den naturliga och exklusiva  hudvårdsserien Jabusche och dessutom få en hudanalys. Väldigt spännande måste jag säga! Inlägget hittar ni HÄR 

Stress och sol är två starka yttre faktorer som påverkar vår hy, förutom åldrande såklart. Så det är klart att om det finns en produkt som kan hjälpa till att motverka detta så vill man ju testa!

Så nu har  jag möjligheten att i samarbete med Jabusche lotta ut hela 3 stycken välgörande 2 i 1 cleansing lotion. Den både rengör huden samt tar effektivt bort make up, passar alla hudtyper och är dessutom helt fri från parabener. Stommen i hela serien från Jabushe, sedan kan man komplettera med krämer efter sin egen hudtyp.

Jag lottar ut 2 stycken här på bloggen och 1 på Instagram, ni får tävla på båda för ökad vinstchans om ni vill. Så passa på att tävla om en julklapp till dig själv eller till någon annan du tror skulle uppskatta ett lyxigt paket under granen.

Det jag vill att ni gör för att tävla är följande

 • Svara på frågan, Vilket land Jabusche kommer ifrån?
 • Varför vill du vinna?
 • Dela gärna tävlingen om ni vill via facebook, Instagram eller egen blogg, kommentera gärna med vilket namn.
 • Vinnarna presenteras på bloggens Facebooksida  samt i detta inlägg, följ gärna för att inte missa när jag presenterar vinnarna och för att inte missa andra tävlingar som är på gång!
 • Ev vinstskatt står vinnaren för

Tävlingen pågår till 21.00 den 11 December

Ni hittar mer info om Jabusche HÄR

Följ gärna Jabushe i sociala medier för att hålla er uppdaterade med nyttig info om hudvård, länk till deras facebooksida hittar ni HÄR 

Om ni önskar delta i tävlingen även på Instagram så är mitt namn där Nettan_s_

Jabushe

Bild lånad från Jabushe

 

8 reaktioner till “Vinn hudvård från Jabushe

 1. Jabuche kommer från Sverige.
  Jag önskar vinna eftersom jag som småbarnsmamma lägger alldeles för lite tid på att sköta om min hud och gärna vill testa Seth är sim låter som om det skulle passa mig perfekt

 2. Jabuche kommer från Sverige
  Dagens sanning. ”Och vad använder du då att smörja/tvätta ansiktet med då?” är en fråga man får lite di och då. Senast idag vid adventsfikat hos vännerna. Svaret blir alltid ”Inget!”. Allt jag har provat har gjort att huden gått bananas. Plitor i överflöd och lite väl rodnade kinder. Det skulle ju vara härligt att testa ett märke som faktiskt funkar för mig. Och just Jabuche har jag aldrig provat.

 3. Svar: Sverige

  På mitt jobb är jag ute i ur och skur,
  nu hoppas jag på tur. På vintern känns huden trött och
  sliten, den kalla temperaturen bidrar till torr och väderbiten.
  Jabuches hudvård vill jag gärna testa – kanske är det den bästa?

 4. Jabushe kommer från Sverige.
  Det hade varit så kul att vinna detta då jag precis som du är föräldraledig just nu och då räcker iaf inte min ekonomi till för att kunna prioritera bra hudvårdsprodukter.
  Jag heter @zazaas på instragram.
  Håller tummarna för vinst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *