Att fuska sig brun till nyår

 

 

Känner ni precis som jag att nu när vi passerat julen, börjar kika på outfit till nyår och inser att man ser ganska så blek ut vad man än väljer att dra på sig. Lite färg skulle göra så man ser och känner sig lite p

iggare och ser fräschare ut. Om man nu inte är eller precis fått spendera lite tid i solen i något varmare land 😉

Fick detta kitt med brun utan sol produkter under ett bloggevent som jag ännu inte hunnit testa, just då hade jag precis kommit hem från Grekland så då kändes det inte lika aktuellt utan sparade de till den långa vintern. Men nu är det upp till bevis! Produkterna kommer från Vita Liberata,  har ni testat?

Vita Liberata

Brun utan sol produkter Vita Liberata, serum att ha i den vanliga dagkrämen och mineralpudret ska bli lite extra spännande!

2 reaktioner till “Att fuska sig brun till nyår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *