Bubblande drycker till nyår

Snart nytt år och det vill man ju såklart skåla in med något bubblande och gott i glasen, så tänkte dela med mig av några tips på bubbel både med och utan alkohol.

En ny favorit som jag testade för första gången under hösten är ett franskt, ekologiskt mousserande som heter Pierre Olivier från Folk o Folk. Vi beställde ett gäng flaskor och bjöd på detta bubbel då vi hade 30-års fest här hemma, mycket prisvärt då de endast kostar 79:-/flaskan. Finns på ett mindre antal systembolag men går även jättebra att beställa ur systembolagets beställningssortiment nr.77141

Vill man ha ett alkoholfritt alternativ så finns det numera många bra mousserande att välja på. En favorit som ni hittar på systembolaget och där allt överskott går till välgörande ändamål är God dryck No1 och föredrar man rosé så finns God dryck No2

Nyårs bubbel

Vill ni ha ett glas äkta Champagne så finns det lite för många bra 😉 Men den här föll jag verkligen för när jag och en vän var iväg på Champagneprovning med Stockholm wine club i höstas, riktigt bra! Så bra att vi beställde in ett varsitt glas till av just den sen i baren efter att champagneprovningen var slut 😉

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *