Formex 2017

Så mycket fint och en massa härlig inspiration jag fått ta del av dessa dagar jag spenderat på Formex.

Jag har framförallt siktat in mig på företagen som är förknippade med barnkläder,  barnrum och liknande.  Men även några av mina favoriter som Gerbera, Edenhorn och Klockargården fick ett besök på mässan.

Hade gärna spenderat ytterligare några timmar på plats men anpassade mig efter Linus som var med mig, så 2 ”kortare” dagar på plats och större delen av besöken tajmade jag in då han sov sin långa förmiddagsvila.

Några bilder från dessa dagar. Mer kommer ni få se framöver!

Älskar Gerberas underbara färger och former!

Doftljus från Klockargården,  hur gulligt var inte det här?

Favoritmärket när det kommer till resväskor för barn, Pick & Pack.  De hade massor av härliga nyheter både gällande modeller och nya mönster.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *