Smärtan och besvikelsen

Smärta, besvikelse och frustration! Tajmingen högst oläglig, fast smärta och besvikelse är väl egentligen aldrig lägligt…?!

Idag var det äntligen dags för mitt och Sofies träningsevent, som en del utav Workout Parties i Annexet, Globen. Vi hade bjudit in 8 härliga bloggare och alla var riktigt laddade för en kväll i träningens tecken.

Jag hade dock oturen att överanstränga mina vrister under förra helgens boostcamp på Tanum strand…. Välkommen hälsensinflammation!  Hela veckan har jag vilat och haft förhoppning om att det ikväll skulle vara okej, men så var inte läget. Det är snarare fortfarande påväg åt det sämre…

Ni skulle se mig när jag går 😉 En blandning mellan att hoppa och halta fram, mest på tå eller i klackar. För klackar avlastar! Dock rädd för att för mycket klackar eller gå på tå orsakar överansträngning på knäna istället. Flertal gånger under dagen har jag bara velat sätta mig ned och gråta av smärta, så ont gör det!

Jag kunde iallafall få till lite armhävningar och mage under kvällen. Men frustrationen och besvikelsen över att inte kunna delta till 100% … Aja, det kommer fler tillfällen!

Mer om kvällen kommer, nu är det kyla/värme och liniment som gäller!

Göteborgsvarvet 20 Maj känns just nu väldigt långt borta…. Behöver all pepp jag kan få! Mentalt har jag lagt upp en plan, nu hänger det bara på mina vrister om när jag kan sätta igång!

Jag var iallafall materiellt redo innan jag begav mig in mot stan 😉 Nya träningskläder från Gavelo, uppiggande dryck från Vitamin well, proteinpudding från Barbells och mina älskade rosa trådlösa lurar från Plantronics

2 reaktioner till “Smärtan och besvikelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *