Fantastiska Tanumstrand

Ni vet när man hittar en plats dit man direkt känner att man bara måste åka tillbaka till, så  var det med fantastiska TanumStrand. Ett riktigt smultronställe precis intill havet på västkusten.

Ett härligt spahotell, men ändå välkomnande för barnfamiljer. Vilken kombo! Tyvärr inte något som är så självklart, men här var det perfekt avvägt både för vuxna och barn. Kan bara tänka mig hur härligt det är under sommarhalvåret då man kan gå ned till havet och bada från stranden eller klipporna.

Fick verkligen mersmak och vill tillbaka både med tjejkompisarna på spahelg och med familjen för bus och bad. För vet ni, här hittar ni både avslappnat lyxigt spa samt en hel våning med upplevelsebad med allt ifrån bubbelpool, stor härlig pool att leka i och en stor vattenrutschkana. Och ja, vi testade allt! 😉

På spat hittar ni tempererad pool både inomhus och utomhus, en härlig relaxavdelning med utsikt över vattnet och hamnen. Små soffgrupper för lugna samtal, varm häll att ligga och koppla av på samt bastu. Något för alla!

 

 

Och är man på västkusten så är det skaldjur man ska äta, första kvällen bjöds vi på en riktigt härlig skaldjursbuffé. Och det smakade faktiskt bättre på västkusten!

Även frukosten var över förväntan, jag är något kräsen när det kommer just till frukosten. Det behöver inte vara överdrivet mycket att välja på men det ska vara bra råvaror. Stort plus när det finns gott om färsk frukt och en kock som gör omelett på beställning, jag hittade både frukten och omeletten på Tanumstrand! Och utsikten vid frukostbordet gör det hela ännu mysigare 😉

Som sagt, en plats som jag gärna åker tillbaka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *