Första tanden!

Linus har senaste dagarna varit lite extra kinkig, trött, behöver väldigt mycket närhet och gnagt på soffbordet som en tok 😉 Jag har sagt att det är nåt som inte är bra, många gånger Garbo trott att det är tänder på gång.

Både Jennifer och Hampus fick första tanden runt 1 års ålder, så det är ju inte konstigt om Linus också får tänder sent.

Men sista veckan eller veckorna har han dreglat extra mycket, gnager på ALLT och som sagt sista dagarna inte helt ok. Igår morse så kände jag efter igen om det var någon tand på gång, som jag gjort så många gånger förut. Nu kände jag faktiskt att det var något vasst som stack upp! Var tvungen att fråga Jennifer om hon också kändes er, och det gjorde hon 😉

Så nu är alltså första tanden på väg upp! 8,5 månad är han, så bra mycket tidigare än sina syskon 😉

Får väl räkna med någon dag till då han inte är helt ok, förstår att det måste göra ont…

När fick era små sina första tänder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *