Herobility, spännande nyhet på marknaden!

Detta inlägg är ett samarbete med Herobility och innehåller affiliatelänkar

 

Med en 9-månaders bebis så går det åt ett antal flaskor välling om dagen här hemma, så nappflaskor är något som hela tiden är i ruljans här. Och det är stor skillnad på de olika nappflaskorna som finns på marknaden!

En av mina favoriter som även är helt nytt märke är  Herobility, både snygg design och många bra funktioner.  Jag kom i kontakt med dom på underBara Barnmässan i höstas och nu har de äntligen haft sin stora lansering och webbshoppen är öppen.

Herobility är ett systerbolag till SmartShake som startades 2009 av en svensk entreprenör som heter Mikael Bergström. Han började sedan utveckla Herobility just för att han själv har barn, han kände att han gärna ville göra den ultimata nappflaskan för att underlätta vardagen för alla föräldrar inklusive sig själv.

Herobottle

Vi hade innan nappflaskor här hemma med ett liknande koncept/uppbyggnad men hos Herobility så har de även fått med de där små detaljerna som jag saknat. Samt att jag blev mycket positiv när jag såg att de även samarbetar med Childhood.

Info om nappflaskan
           Avrinningen som är på undersidan av flaskan och behållaren, de små hålen gör att det inte samlas en massa vatten när man diskar produkterna i diskmaskin.
          Att man kan fästa behållaren under flaskan/pipmuggen och på så sätt få med sig ”allt i ett”.
          Unika dubbla antikolik system med en luftventil i toppen. Sen har den också två små knölar på sidorna om själva pipen som täpper till barnets mungipor och gör så att barnet inte släpper in tjuvluft. Dessa små knölar gör också så att barnet inte dreglar. (Gäller nappflaskan)
          Samarbete med Childhood,  att de skänker 5 kr för varje nappflaska som säljs
De har förutom nappflaskor även pipmuggar, nappar och fler produkter på gång.
Just nu så får ni Fri frakt om ni skriver in koden: NETTAN_S_FRIFRAKT och webbshoppen hittar ni HÄR
 Otroligt härliga färger!
 Heroblity
Våra favoritprodukter, den större flaskan till en hungrig liten kille med smart behållare för vällingpulver. Napparna, med bra skydd när man har napparna liggande i ex skötväskan så de inte blir smutsiga. En annan smart funktion med skyddet till napparna är att man kan ställa nappen i skyddet tillsammans med lite vatten in i micron och så steriliserar du nappen väldigt snabbt och enkelt.
Herobility

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *