Tar det aldrig slut?

Efter månader(!) av förkylning så blev Linus frisk, frisk i 2-3 dagar och vi tar oss Äntligen till öppna förskolan. Linus älskar det, han trivs så bra med andra barn, lekvänlig miljö och fullt fokus på honom från mig.

Dagen efter så har han djup och jobbig hosta, snoret bara rinner och han är riktigt hängig…..

Tar det aldrig slut?

Nu har det snart gått 1 vecka, hans hosta är inte alls bra. Känner igen det från att Hampus hade mycket falsk krupp hosta som bebis, så vi har nu behandlat med astmamedicinen. Skönt att vi har det hemma och slipper åka till akuten för inhalation.

Men vi vill ju ut igen bland folk, inte sitta hemma och invänta att ytterligare förkylning ska försvinna.

Nä, dags att sova snart. Lär bli en jobbig natt igen med många gråt och hostattacker från vår lilla kille.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *