Fullt fart från träning till träning

Nu märker vi att våren är här, det blir mer träningar och fotbollen flyttar ut. Just nu så krockar barnens fritidsaktiviteter rejält, men så är det när de flesta aktiviteter har terminerna upplagda som skolterminerna Fotbollen däremot byter dagar och tid Mars/April samt Oktober/November, detta i samband med att de byter från inomhusträning till uteträning.

Linus får haka på, men fick han bestämma sås hade han nog gärna deltagit själv 😉 Liten fotboll till Linus måste införskaffas som vi kan ha med vid träningar och cuper!

Igår var det direkt från fotbollsplanen till gympahallen, träningarna krockar lite som sagt men det funkar. Jag och Linus stannade kvar och Linus trivdes bra med att få röja loss på stora öppna ytor i gympahallen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *