Rosa Bandet Loppet, en del av tjejklassikern

Våren är här och äntligen härliga dagar för en PW eller jogga, oftast blir det någon kombination för mig då jag har Linus i vagnen med mig. Ingen vagn gjord för löpning men ändå en som funkar bra för PW i spåren och ok att jogga med.

Dags att sätta mål, kilometer för kilometer och sen bättra på tiden.

Favoritrundan är på landet, hunnit bli några vändor redan och fler kommer det bli under våren och sommaren!

Här hemma blir det ofta att ta tillvara på vardagsmotionen. Jag åker ofta buss istället för bil till ex öppna förskolan och barnens skola, går gärna av några stationer tidigare eller går åt ena hållet och buss åt andra.

Men snart dags att köra på lite mera, haft strul med ena hälsenan som satt en del stopp men blir bättre och bättre så känns lovande. Skulle ha sprungit en halvmara i Maj men hälsenan hade aldrig klarat det, sen har jag även hunnit få jobb efter den planeringen som gör att jag inte kan åka iväg. Men nu har jag ett nytt mål, nämligen Rosa Bandet Loppet.

Loppet är 1 mil, vilket känns mer hanterbart 😉 Jag kommer springa tillsammans med ett härligt gäng tjejer så tror det kommer bli en rolig upplevelse. Sen att man kan säga att det är 1 av 4 delmoment av en tjejklassiker är ju kul, men det är nog även det närmsta jag kommer en tjejklassiker 😉

Loppet har en egen startklass där hela anmälningsavgiften oavkortat går till Rosa bandet insamlingen är ju fantastiskt! Så vad passar väl inte bättre än att satsa på att bli av med de sista gravidkilona för att komma i mina Rosa löpartights igen? 😉

Har ni några träningsmål för våren, sommaren eller året?

Lite info om Rosa Bandet Loppet 24/9:

Cancerfondens Rosa Bandet kampanj är titelsponsor till Rosa Bandet-loppet. Loppet går på TCS Lidingöloppets sista 10 kilometer och ingår i Tjejklassikern.

Satsningen möjliggörs tack vare att ICA skänker sitt värdskap för loppet till Rosa Bandet som en del av ICAs nationella hälsosatsning.

Rosa Bandet kampanjen har en unik egen startgrupp loppet med 300 platser. Alla som vill kan anmäla sig till stargruppen som har en högre anmälningsavgift än den ordinarie anmälan. Hela anmälningsavgiften går oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj! Deltagarna i den rosa startgruppen får ett rosa kit med bland annat årets Rosa Band. Ange cancerfonden som kod vid anmälan för att få tillgång till rosa gruppen. Alla som anmäler sig till någon av TCS Lidingöloppets lopp helgen den 22-24 september kan välja att skänka 100 kr eller 300 kr vid sin anmälan på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *