Maria Åkerberg

Under Stockholm Beautyweek så fick jag upp ögonen för flera nya som gamla företag och produkter, en nyhet som jag verkligen fastnade för var Maria Åkerbergs nya puder och läppstift.

Läppstiftet precis i den rosa nyansen jag gillar och sitter kvar länge. Även en nyhet i den mer orangea tonen, riktigt somrig färg. Pudret var precis vad jag behövde, perfekt komplement till det jag redan använde och har alltid puderdosan med i handväskan.

Dessutom ett par nya Cover Stick, bland de bästa jag testat!

Riktig vardagslyx med nya härliga make up produkter när man är hemma och är föräldraledig, för även om man inte är pga så kan man iallafall fixa sig så man ser någorlunda pigg ut 😉

 

En reaktion till “Maria Åkerberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *