Linus 1 år!

Den 28 Maj för 1 år sedan så föddes vår lilla Linus, familjens lilla charmtroll <3

Att ha en liten 1-åring här hemma betyder full fart, minst sagt! 😉 Han började gå för någon vecka sedan så det är en upptäckande liten kille vi har som gärna vill vara med överallt. Att klappa händerna är roligt och leka Titt-ut.

Han älskar mat, hemlagat är alltid bäst och gärna smakrik mat. Ute så är det grötklämmisar som gäller, och precis fått upp ögonen för att dricka ur sugrör vilket är väldigt roligt. Perfekt inför sommaren, då vet vi att han vill dricka mycket, perfekt om det blir varmt.

Tänderna börjar komma fram allt mer, och just nu är det nya på gång vilket förmodligen är orsaken att Linus tyvärr hade feber under sin första födelsedag…

En nyfödd lite Linus, Lördag den 28 Maj 2016, kl.18.43, 3485g och 51 cm lång. Han gick ned ganska så mycket efter förlossningen och tog tid innan han återhämtade sig och har hela tiden efter det legat lite under medelkurvan. Men nu sista månaden så tror jag nog att han har börjat lägga på sig lite äntligen. 1-års koll på BVC på onsdag så då får vi se! Men runt 9 kilo och 78 lång kanske?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *