Full fart var det!

En nybliven 9-åring som älskar när det går snabbt och tycker det är spännande med motorer. Snacka då om en lycklig kille när våra vänner och även grannar ute på landet kom över med en mini motorcykel förra helgen, så coolt. Så bra det här med att ärva av varandra!

Det roliga var att när papporna skulle test åka så fick de ju nästan sparka sig framåt, då de vägde lite för mycket 😉 Så vi sa att den inte går så snabbt. Snacka om förvånade miner när Hampus som knappt väger nåt satte sig på och körde full gas på grusvägen!

Sen har han fått träna på att åka mer kontrollerat, lära sig att stanna och att reglera farten. Han har så kul när han kör!

Dock lite jobb med den nu till sommaren, just nu så rinner bensinen rakt igenom… Men de ska de nog snart få ordning på, och just den typen av jobb verkade uppskattat att ta tag i hos Magnus 😉

I sommar kommer det nog bli mycket åkande ute på landet, lite nervöst bara att stå bredvid ibland 😉 Men man vänjer sig nog och Hampus blir ju bara bättre och bättre!

Så nu i helgen när vi hade kalas för våra killar som fyllt år så vile ju Hampus visa upp vad han fått, hjälmen åkte på väldigt snabbt och sen när det var lite mindre folk kvar så fick han köra lite fram och tillbaka både på  gräset och ute på vägen. Riktigt kul hade han 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *