Sparadiset

Tänkte tipsa om en riktigt härlig liten oas mitt i city, en plats för avkoppling, återhämtning och utrymme för härligt häng med trevligt sällskap.

Sparadiset erbjuder just detta!

Här kan man komma in för en behandling, allt ifrån massage, ansiktsbehandling till kurbad. Men även boka in sig på en privat relaxavdelning, det sistnämnda tycker jag är helt fantastiskt!

Sparadiset finns på Södermalm, Kungsholmen och på Östermalm, alla med olika utbud av relaxavdelningar. De går under olika teman så som Söderhavet, Maldiverna, Blue Lagoon m.m

Den sistnämnda Blue Lagoon besökte jag här om veckan tillsammans med ett härligt gäng Womsabloggare.

En stor jacuzzi med plats för 8 personer, en loungedel med soffa och 2 stycken duschar. Alltid ett härligt fruktfat på plats när man kommer samt vatten, önskar man något annat att dricka så kan man ta med det själv. Lyxiga produkter på plats så som schampo, balsam, bodylotion och tvål. Så det enda man behöver ha med sig är bikinin, ev hårprodukter och makeup.

De privata relaxerna är perfekta för en tjejkväll, möhippa eller kick of. Eller boka en liten relax för två och ta med sambon/maken eller kanske bästa vännen.

Kan varmt rekommendera ett besök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *