Det blev västkusten trots allt!

Planera semestrar med min familj är alltid trevligt men är det nåt jag lärt mig så är det att alltid ha både en plan B och C 😉 Av någon anledning så har vi, eller framförallt barnen en förmåga att alltid bli sjuka precis innan eller under semestern…. Och precis så blev det denna gång också. Men halva familjen kom iväg till en efterlängtad västkustsemester!

Tanumstrand

Att ha hittat en riktig semesteroas, mitt nya smultronställe helt klart! Tanumstrand Hotell och Resort, en plats både för familjen och utan barn för nöje eller avkoppling.

Jag har nu besökt Tanumstrand två gånger, första gången var i vintras tillsammans med ett tjejgäng för en helg med Boostcamp och Spa. Den här gången under högsommaren tillsammans med familjen, så två olika typer av resor men båda fantastiska upplevelser med toppbetyg!

Nu blev denna vistelse inte precis som tänkt, dottern blev sjuk dagen innan avfärd så hon och maken blev kvar hemma. Ersättare blev min mamma och min ena syster istället, vi har haft några riktigt härliga dagar på västkusten och dom verkade gilla hotellet precis lika mycket som jag gör.

Vi har fiskat krabbor, spelat äventyrs minigolf, solat, badat i familjebadet med både inomhuspool och tempererad utomhuspool, hoppat i gigantiska hoppborgar och ätit otroligt mycket och gott.

Full fart med andra ord 😉

Tanumstrand

Tanumstrand

I bilen nu, direkt vidare till landet i Roslagen. Så mer om vår vistelse kommer närmsta dagarna då jag har hunnit kika igenom alla bilder 🙂

 

2 reaktioner till “Det blev västkusten trots allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *