Välkommen höst!

Nu känns det som om hösten verkligen är här! Undrar var sommaren försvann i år? För hos oss kom den iallafall inte… Visserligen hade vi en del fina sommardagar, men någon vidare värme var det aldrig på tal om…

Känns skönt med höst nu, dags att skapa nya rutiner och hitta sätt att lösa vår nya vardag. Vår vardag som innebär att få ihop det med 2 skolbarn och alla de aktiviteter som de har, dessutom nyinskolat förskolebarn, maken som måste gå ned i tid för att hinna hämta på förskolan några dagar i veckan (alltså gå ned i tid så han kanske ”bara” jobbar 50h/vecka 😉 ) och jag som går upp i tid och börjar jobba på riktigt efter föräldraledighet. ”Nytt” jobb, jobbat helger under föräldraledigheten där och trivs så bra. Betyde att jag går ifrån kontorstider till butikstider igen men mycket bättre än tidigare jobb. Det kräver en del pussel igen men jobbet i sig ger så mycket energi! Ni vet när man känner att man trivs både med arbetsuppgifterna, trivs med kollegorna och dagligen har nya spännande kundmöten. Ingen dag är den andra lik!

Dessutom har jag en massa härliga saker att se fram emot i höst!

Fartfylld dag på Konpunkten i Västerås nu i helgen med familjen!

Startar min träningshöst nästa helg med att springa Rosabandet loppet, dessutom häng med ett träningspeppat gäng influensers lördag – söndag.

Sedan fortsätter det i ren träningsanda med en Boostcamp helg på härliga Tanumstrand tillsammans med womsa.se 🙂

Underbara Barnmässan, premiär för mig att även jobba på mässan. Blir en spännande upplevelse! Räknar med träningsvärk i benen efter den helgen i mässhallen 😉

En barnfri mini weekend till Växjö med maken samt hans syskon med respektive. Hotell och middag på lyxrestaurang! Fyller dessutom år den helgen 🙂

Sen väntar en pressresa till Göteborg i November, men än så länge har jag ingen aning om vad som väntar. Vet några av de som är inbjudan, kommer garanterat bli träningsvärk i magmusklerna av skratt den helgen 😉

Kommer avsluta hösten med en tjejkväll på Hamburger Börs i Stockholm med vänner, äntligen dags att se Dannys show. Tror det kommer bli grymt bra!

Känns härligt att ha en massa trevligt att se fram emot kommande höst då det stundvis kommer bli kämpigt och stressigt att få ihop vardagen!

Har ni några spännande planer för hösten? Eller tips på att ta sig igenom den stressiga vardagen med tusen ”måsten” ? 😉

 

Rullsde Joolz Geo2 ute bland de härligt färgglada höstlöven.

4 reaktioner till “Välkommen höst!

 1. Wow vilken höst du har framför dig👍😀. Jag ska snart till Makedonien med min man och Magdalena åker till Madrid på tjejhelg, de ska dessutom till USA på höstlovet. Jag funderar på om min 14-åring nog önskar sig London i present😜🎉

  1. Ja nu när vi kollade kalendern så var det mycket, och mer prel planer dessutom 😉
   Såklart en 14-åring önskar sig en resa till London! Satt härom dagen och funderade på om inte min dotter önskar sig det i vinter då hon fyller 13 år 😉
   Kram

 2. Men wow vilken rolig höst 🙂

  Villen butik jobbar du i så
  Kanske jag kommer förbi någon dag på
  En kaffe ?!

  Jag åker t Kroatien nästa helg sks bli mysigt! Fick hoppa rosa bandet loppet!

  Sen väntar en helg i Dalarna i okt! Ev mån mer resa 😉 jag bokar oftast en i taget….

  Vore kul å ses!!!

  Kramar

  1. Jag jobbar på Bonti vid Odenplan, så till innan så ser jag till att kunna gå ifrån på rast! 🙂 Alldeles för länge sedan vi sågs!
   Kroatien lät ju jättehärligt måste jag ju säga 😉
   Du får ta med mig på nästa resa! 😉
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *