Godmorgon Lördag!

Ingen rast ingen ro, eller vad säger ni? 😉

Lördag morgon, här ligger vi inte och drar oss även om jag gärna hade gjort det!

Före kl.9 så hade 3 av 5 i familjen redan dragit iväg, fotbollsmatch i Täby för Hampus. Magnus fick haka på och en lite småfebrig lillkille…

Jennifer drar snart iväg på tiokampen, idag är det cykel som står på schemat. Så Magnus har fixat lite med hennes cykel nu på morgonen då Hampus har lånat den under veckan pga punka på sin egen cykel.

Själv ska jag fixa mig i ordning för en härlig arbetsdag 🙂 Innsn jag åker ska det packad en liten weekendbag.

Efter jobbet möter jag upp ett gäng vänner och influencers, blir middag och aktiviteter på Olearys och därefter checkar vi in på Hotel Birger Jarl på Östermalm. Imorgon ska vi sedan tillsammans springa Rosaloppet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *