Upplevelser att minnas

Det börjar närma sig den tiden på året då det ska införskaffas julklappar, avslutningspresenter till lärare, farsdagspresenter, i vår familj så har vi även en hel drös av födelsedagar att fira under hösten och fram till Julafton.

Jag älskar att köpa presenter, iallafall när jag har gott om tid på mig och får till de där perfekta presenterna som passar just den personen som ska få den. Att bara köpa för köpandetskull gillar jaginte, därav undviker jag gärna affärer och köpcentrum hela december då det är en sjuk hysteri.

Jag brukar istället börja i lugn och ro någon gång efter sommaren och försöker vara helt klar i November. Det som ev finns kvar att köpa inhandlas på nätet.

Något jag själv uppskattar otroligt mycket att få är Upplevelser och det är även något som jag börjat ge bort mer och mer. Nästa vecka åker faktiskt jag och maken till Växjö för att checka in på hotell och avnjuta en härlig avsmakningsmeny, en upplevelsepresent vi fick när vi fyllde 30. Ser otroligt mycket fram emot detta!

Har börjat spana in Greatdays utbud, till min stora glädje så har de en hel kategori med Familjeaktiviteter! Så här har det börjat smidas planer på vad som kan tänkas ligga under granen i år 😉 Då det kan hända att dottern går in här och läser så vågar jag ju inte avslöja några detaljer, men de har otroligt bra Upplevelser för hela familjen att välja på.

Då Greatdays finns lättillgängligt på nätet men även i dagligvaruhandeln så blir det otroligt smidigt att inhandla en upplevelse, även om man är ute i sista sekund 😉

Exempel på familjeupplevelserna är besök på trampolinparken Bounce, besök på Fjärilshuset här i Stockholm, Spökvandring, fartfylld Gokart, äventyrsbana för familjen eller Makrillsfiske på Västkusten. Listan kan helt klart göras lång på de olika alternativen!

Så på önskelistan i år står Upplevelsepresenter, för fler minnen tillsammans med familjen!

Hur tänker ni gällande presenter? Brukar ni ge bort upplevelser i present eller är det något som ni kanske alls tänkt på innan? Eller har i någon favorit så får ni gärna dela med er av det tipset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *