Näthat och att hylla sina vänner

Alldeles för mycket näthat som cirkulerar i bloggvärlden, både bloggare sins emellan men även såkallde anonyma nättroll… Personligen har jag klarade mig undan med undantag för någon kommentar då och då när jag stått stark i specifika frågor, men är det något jag står för så kan jag även stå till svars för kommentarer med motsättande åsikter och har gärna en öppen dialog. Alla kan faktiskt inte tycka lika, och tråkigt hade det varit om alla var och tyckte precis likadant.

Däremot när någon får anonyma kommentarer med enbart obefogad kritik, hotfulla kommentarer eller rent hat, då är det svårt att föra en dialog. Personen bakom dessa kommentarer är uppenbarligen inte ute efter en diskussion utan bara ute efter att såra.

Hur man kan sitta bakom en dator eller telefon och skriva dessa kommentarer är för mig obegripligt!

Jag vill passa på att hylla en vän och bloggkollega lite extra, en vän som fått utstå mycket och hon förtjänar all kärlek <3 Finaste Aja!

 

2 reaktioner till “Näthat och att hylla sina vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *