Middag och 5-kamp på O´Learys

För några veckor sedan så var vi ett gäng tjejer som sprang RosaLoppet tillsammans, en del av Lidingöloppet och även ett av delmomenten på Tjejklassikern. Närmare än så en tjejklassiker lär jag nog aldrig komma… 😉

Ett härligt initiativ togs att peppa redan kvällen innan på O´Learys med god mat och sedan 5-kamp, lite sportanda passade ju ändå bra denna helg 😉

Mat fick vi i massor, men det är väl ändå bra att ladda med mycket mat innan man ska springa ett lopp och göra av med en massa energi? Hur som så kan vi iallafall intala oss det! 😉 De flesta av oss beställde in Fajitas, det var en väldigt generös portion som dukades upp!

En riktigt härligt avslappnad middag i gott sällskap, tiden flög förbi och plötsligt så kom en tjej över till vårt bord och meddelade att det var dags att bege oss till ”lekhörnan” 😉 Det var dags för 5-kamp!

Alltså jag vet inte när jag skrattade så mycket sist, så kul! Vi kom dit hyfsat lugna, lite förväntansfulla, nyfikna och glada. Redan när det inleddes med att skapa lagnamn så brast det för oss, det där at vara seriösa var visst inte vår sak… 😉 Sen vet jag inte vad som hände men tävlingsmänniskan i mig kom verkligen fram, men på ett positivt sätt.

Inledningsgrenen vara basket, så långt ifrån min grej det går att komma. Bollrädd är jag och alltid varit, älskar dock fotboll men då står jag på avstånd och tittar 😉 Men ni skulle sett mig i basketen, jag måste ju säga att jag var bland de bättre och riktigt bra för att vara jag.

När det var dags för dart blev det lite jobbigare, inga glasögon på så jag såg knappt tavlan. En pil utanför tavlan, en halvkass pil och sen lyckades jag visst få in en riktigt bra träff så jag vann den grenen 🙂

Sen hade vi golf och shuffleboard där jag inte nämner några resultat alls 😉

Vi avslutade med bowling och det var riktigt roligt, eller ja, hela kvällen hade vi så kul tillsammans.

Kan varmt rekommendera ett besök på O´Learys för middag och 5-kamp, räkna med att spendera några timmar på plats. Vi var på O´Learys Norrtull i Stockholm, men finns fler restauranger med 5-kamps möjlighet.

Bildcred till Anna-Karin, jag hade bara mobilen med och fotade med men min mobil la tyvärr av dagen efter… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *