UnderBARA BARN firar 15 år

Äntligen dags för ett av årets stora höjdpunkter, underBARA BARNmässan!

I år har mässan härligt kalas tema, det är nämligen så att underBARA BARN fyller 15 år 🙂 Jag var på mitt första besök 2005, så jag har nästan varit med från start 😉 Tror bara jag missat 1 år sedan dess och det var då de stora barnen var lite stora för mässan och jag ännu inte gravid med Linus.

Jag kommer finnas på plats hela fredagen och söndagen, kommer till största del jobba då vilket är premiär för mig på mässan. Men ska se till att hinna spana runt lite bland alla härliga utställare också 🙂

underBARA BARN fyller 15 år och firar stort! Förköp din biljett hos billetto.se till årets fullmatade mässa 13–15 oktober och underlätta ditt besök. Tre dagar fyllda med shopping, aktiviteter och inspiration för dig som är gravid eller har barn upp till sex år. Ses vi där?

 

 

En reaktion till “UnderBARA BARN firar 15 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *