Förskoleinspo

Nu har vi skolat in på förskolan, avverka första riktiga vab-veckan, föräldramöte, jobbiga lämningar med massa skrik och gråt samt härliga kramar när man kommer och hämtar.

Nu var det några år sedan vi hade barn på förskolan, lite uppdatering på vad som behövs i extraklädes lådan, smidigaste vagnen till och från förskolan, bästa skalkläderna, vinteroverallen, hur många vantar behövs egentligen(!?) m.m.

Tänkt att det får bli som en liten följetong här på bloggen kommande veckor, lite tips och tankar som vi har. Ni får mer än gärna lämna kommentarer till inläggen med era tips, åsikter och rekommendationer 🙂

I helgen kommer jag befinna  mig på underBARA BARNmässan, både som besökare och jobba. Ska hålla utkik efter spännande nyheter så dyker de snart upp här! Finns säkerligen en massa bra saker som passar till förskolan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *