Planering och återhämtning

Nu har det varit ganska mycket sista tiden, att få ihop allt när både jag och min man jobbar oregelbundna tider som inkluderar kvällar och helger är en utmaning. Det löser sig alltid, faktiskt över förväntan under hösten! Men just nu känner jag mig stressad över december, Magnus mest hektiska period på jobbet under hela året. Så även om vi båda brukar få kompromissa med jobb så måste Magnus prioritera jobbet lite mer, bland annat Nobelmiddagen som står i fokus och den är ju lite svår att flytta på 😉

Det lär lösa sig det med, men kan inte riktigt slappna av ännu.

Just det där med att varva ned känner jag att jag har missat, går i 110%  nu och sen är jag helt slut. När jag satt på bussen på väg hem så kände jag hur trött jag blev, slog till på några sekunder. Väl hemma så var jag nog inte vaken mer än 5 minuter, hann säga hej till barnen bara och sen somnade jag på soffan och sov till 22.30!!!

En till helg på Tanumstrand och besök på deras Spa skulle sitta fint nu, men det får nog vänta till nästa år.

Ser så länge fram emot den 23 December, uppesittarkväll med familjen, plocka fram julpynt, bingolotto, julmust och hämtpizza. Det har kommit att bli min favoritdag under julen, en kväll att varva ned och bara vara med familjen. Schemat är inte helt klart ännu för December men om det blir några dagar ledigt så firar vi jul ute i Roslagen, skulle vara så härligt! Verkligen en plats där jag kan koppla av ordentligt och bara vara.

Apropå jul, Jag var ju i Söderköping förra helgen och firade jul(!) med ett härligt gäng bloggare som kommit till att bli riktigt underbara vänner. En helg som vi skrattade oss igenom så jag hade träningsvärk i magen på måndagen, en tjejhelg av bästa sorten! 🙂 Har börjat skriva på några inlägg om julhelgen, så de dyker snart upp här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *