Libero -Born in Sweden

Detta inlägg är ett samarbete med Libero

Såklart vill man ge det bästa man har det bästa som går att ge, därför har vi till alla våra tre barn valt att använda Liberos blöjor under hela blöjtiden för barnen. De är mjuka, sitter bra, håller tätt och ingen lotion i utan det kan man bestämma själv om och när man vill använda.

Vi ibland testat att köpa hem blöjor av andra fabrikat, men alltid blivit lika missnöjda. Lotion i som ger utslag, sitter illa eller har läckt igenom i sängen under natten…. Nu har jag gett upp och kör bara på Libero!

Lagom till vår minsta föddes förra året så släppte Libero sina nya Touch blöjor, extra mjuka och det är verkligen skillnad! Liberos standard blöjor tycker ju vi annars är riktigt bra, men Touch är verkligen värda de där kronorna extra. Lite som att jämföra ett bra 100% bomullsplagg med cashmere 😉 Båda är bra men den ena är lite bättre 😉

Sen att de är gjorda i Sverige tycker jag är ett stort Plus!

Fick nyligen hem ett kitt med rabattcheckar på Libero Touch och en härlig filt, filten har vi likadan till Linus som han sover med. Inom en snar framtid väntar en av mina bästa vänner tillökning, så jag tänkte att hon skulle få ta del av värdecheckarna så de också får testa de nya blöjorna Libero Touch och hoppas att de gillar dom lika mycket som vi gör!

Libero

Linus har ända sen har var nyfödd gillat att bara glida runt i blöja här hemma, mer än så behövs liksom inte om man frågar honom 😉

Inlägget är ett samarbete med Libero men texten och åsikterna är helt och hållet mina egna. 

2 reaktioner till “Libero -Born in Sweden

  1. Ibland tänker jag att märket inte spelar någon roll. Men efter tre barn och många blöjor, håller jag verkligen med dig. Libero är bäst, jag skulle aldrig köpa något annat till lillebror☺️/ Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *