Baby Jogger City Tour, den perfekta resevagnen

I samarbete med Baby Jogger

 

Söker ni en liten och smidig vagn inför kommande resor så har jag svaret, Baby Jogger City Tour.

Har skrivit om den tidigare men tänkte uppdatera er lite mer om hur vagnen blir i hopfällt läge. Vet att många planerar resor nu inför jul och nyår så känns högst aktuellt att tipsa om igen.

Baby Jogger city Tour

När man köper vagnen får man med en smart väska att förvara vagnen i, den väskan funkar även som en ryggsäck utöver ett bekvämt bärhandtag.

Baby Jogger city Tour

Baby Jogger city Tour

Hopfälld och nedpackad i väskan så kan du enkelt försvara vagnen i små bagageutrymmen, på golvet i baksätet i en bil, vid benutrymmet på bussar och tåg samt på bagagehyllan ombord på flyget!

Hur smidigt är det inte att kunna köra sitt lilla barn i vagnen hela vägen fram till gaten när man ska ut och flyga?

Vi har bygel och dryckeshållare som tillbehör till vår City Tour, båda original tillbehör. De gick ned båda två i väskan utan problem, måste dock plockas av från vagnen när man packar de i väskan.

Baby Jogger city Tour

Behåller man bygeln kvar på så kan man bära vagnen i den, annars har vagnen ett mindre bärhandtag som sitter fast i sitsen.

Baby Jogger city Tour

Bild på vagnen som helhet och med tillbehören bygel samt dryckeshållare. Åker man på solsemester så är det toppen med den stora suffletten som dessutom är med UV50

Baby Jogger city tour

Baby Jogger city Tour

Nu finns även en dyna att köpa som tillbehör till vagnen, dynan har ett fotstöd som går att fälla upp och då kan barnet ligga bekvämt och sova, så smidigt! Dessutom går dynan upp ytterligare ca.5 cm över ryggstödet så den även passar bra för de längre barnen. Kan varmt rekommendera att köpa till den!

Baby Jogger city tour

 

Inlägget är i samarbete med Baby Jogger men text, åsikter och kommentarer är mina egna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *