Julaftonsfirande i November

Jag antar att ni är nyfikna på att få veta mer om det otroligt roliga julfirandet jag var iväg på tidigare i November! 🙂

Uppesittarkvällen kan ni läsa om i tidigare inlägg, och efter uppesittarkvällen så kommer ju såklart julafton. Vi inledde morgonen med tomtegröt och pepparkakor till frukost, så gott! Tomten hade även kommit med lite flera julklappar under natten, och tomten visste precis vad jag önskade mig 🙂 Finaste handgjorda keramiken från Svenska Gerbera, till min stora lycka!

Gerbera keramik

I fick sedan lite vaga instruktioner för dagen, klä oss varmt, kommer inte finnas varken el eller vatten till kvällens övernattning…. Hur klär man sig och packar när man inte har någon aning om vad man ska göra? Vi googlade på alla möjliga alternativ av camping i Norrköping med omnejd 😉

Vi packade iallafall in oss i Jessicas bil och med instruktioner för dagen, vi skulle få utföra en del uppdrag medan Sarianne och Maria förberedde för kvällen. Tänk er 4 kontrollfreak hoppa in i en bil med absolut noll koll på dagen, dessa spekulationer och historier vi målade upp framför oss 😉

Lagom till första uppdraget så försvann Jessicas röst, från den ena sekunden till den andra! Och till kvällen så kom den tillbaka precis lika snabbt som den försvann! Så uppdragen fick en liten extra twist då Jessica skulle ta kontakt med främmande personer och ställa frågor helt utan röst 😉

En väldigt kort sammanfattning ovan av uppdragen

Vi spenderade tiden både i Söderköping och sen Norrköping då det var där vi sedan skulle mötas upp. Vi fick instruktioner att parkera i ett centralt parkeringshus, klä oss varmt, för att sedan leta rätt på Sarianne och Maria. Efter ett antal vändor upp och ned i hissen så fick vi instruktioner av en herre som sett oss åka förbi ett antal gånger att det nog var till entréplan vi skulle 😉

Det visade sig, till vår stora glädje, att vi ine skulle tälta utan att vi skulle checka in på Best Western Pricess hotel i Norrköping. Vi fick installera oss på fint julpyntade dubbelrum där ännu fler julklappar väntade. Sedan spenderades hela kvällen i sviten där Sarianne och Maria hade fixat så fint. Det blev middag, mingel, spel, tävlingar och bästa tjejhänget på länge!

Det blev paparazzi fotografering när vi kom in 😉 Därefter en härlig buffé som de dukade upp!

Maria hade gjort så fina tavlor till alla, stor lycka över att få en personlig tavla med omtänksamma och fina ord om oss alls <3

Sviten var så fint inredd med dekorationer från myperfectday och det kom nya överraskningar hela kvällen 🙂

Första gången jag spelade Bean Boozled, barnen har kört det många gånger så jag var väl insatt på vad det gick ut på och trodde aldrig att jag skulle utsätta mig för det själv 🙂 Men nu gick vi all in, sen helt plötsligt när vi tappat några motståndare så satt det fina vinster på spel och då kom tävlingsandan in rejält 😉 Gott var de inte, men otroligt många skratt bjöd det på!

Ett fantastiskt vinstbord hade de fixat!

Ett jättestort Tack till Maria och Sarianne för en oförglömlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *