Vinn matupplevelser från EatSweden

Tävling i samarbete med EatSweden

Jag älskar upplevelser, både att få och att ge bort, så nu är jag väldigt glad över att få äran att tävla ut en helt fantastisk upplevelsepresent från EatSweden.

Vinsten består av en vacker inbunden bok med hela 12 olika matupplevelser som sträcker sig över hela 2018, konceptet är att 12 noga utvalda restauranger finns representerade i boken och  varje restaurang erbjuder att man kan gå 2 personer och beställer man varsin varmrätt så bjuder de på den ena. Så här finns verkligen möjlighet att utforska restaurangutbudet kommande år till ett mycket förmånligt pris. Sammanlagda värdet är ca.3000:-

Ett extra plus för att de för varje såld bok skänker 10:- till cancerfonden!

För att vara med och tävla om denna upplevelse så önskar jag att ni går in på EatSwedens hemsida och kikar efter hur länge de har erbjudit detta fantastiska koncept.

Svara på frågan här nedan i en kommentar! Sedan får ni gärna berätta vem ni vill ge boken till i present eller julklapp, eller om ni kanske vill behålla den själv så får ni gärna skriva om vem ni skulle vilja dela någon eller några matupplevelser tillsammans med.

Boken finns tillgänglig för områdena Stockholm, Göteborg och Skåne. Skriv gärna i kommentaren vilken ni önskar om ni vinner.

Vill ni dela tävlingen så blir det ett extra plus 🙂 Går även bra att även delta i tävlingen via min Instagram @nettan_s_ för dubbel vinstchans.  1 bok tävlas ut men man kan delta både i blogg och Instagram för dubbel vinstchans.

Tävlingen avslutas nu på söndag den 17 December kl.17 vinnaren presenteras senare under den kvällen så vinsten hinner komma fram innan jul.

Så håll utkik här på söndag kväll om ni är den lyckliga vinnaren! 🙂

Måste ju säga att det är den perfekta julklappen eller presenten till de man känner redan har ”allt” och uppskattar goda matupplevelser. Ge bort boken bara som den är eller sätt ihop ett litet juligt kitt eller om det är en present så kan man komplettera med ex en flaska vin.

EatSweden

EatSweden

 

4 reaktioner till “Vinn matupplevelser från EatSweden

 1. I snart 13 år!

  Åh, skulle jag ha turen att vinna denna upplevelsebok skulle jag ge den till min sambo! Han är värd detta så mycket då han ofta ställer upp och är med barnen så jag kommer iväg och träffar tjejerna. Har jag tur bjuder han med mig ut någon kväll 😉

 2. Perfekta julklappen till min syster! Och förhoppningsvis tar hon med mig på något trevligt restaurangbesök 😉

  Och svaret är snart 13 år!

 3. Skulle gärna vilja vinna denna bok till mig själv 🙂 Sedan kan jag överraska sambon och vänner med goda restaurangbesök kommande år!
  Svar är 13 år

 4. Perekt till sambon som älskar att gå ut och äta, förhoppningsvis får man hänga med någon gång 😉 Skulle vara trevligt med lite avbrott från jobb, plugg och vardagliga bestyr som hör till familjelivets vardagspussel.
  13 år snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *