Rosenseriens Shaping Body Butter

Svenska ekologiska hudvårdsföretaget Rosenserien är något jag har fått upp ögonen för under föregående år, har sedan dess hunnit testa ett par olika produkter och varit supernöjd över resultatet av produkterna.

Jag har nämnt Rosenserien tidigare men tänkte nu passa på att gå in lite mer på deras produkter som kommit att bli mina personliga favoriter.

Först ut är höstens nyhet Shaping Body Butter, en underbar kroppskräm som effektivt återfuktar huden, stramar upp och gör huden alldeles len.

Som alltid med Rosenserien så är det naturliga ingredienser, så som Parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt samt rödklöver som gör huden mjuk och smidig.

Rosenserien shaping body butter

Jag älskar Body Butter men ofta kan de bli riktigt kladdigt att använda, speciellt om man är på resande fot och burken med Body butter har legat på snedden eller upp och ned. Så ett stort plus från mig för den praktiska pumpflaskan som både är lätt att applicera ifrån när man är hemma som att ha med när man är ute och reser.

Nu till vintern tycker jag att denna produkt passar lite extra bra då huden ofta blir riktigt torr och narig av den torra luften.

Min stora räddning för tillfället då jag har ett skadat knä och hela benet som dygnet runt ska vara fast i en ortos, huden har slitits nåt enormt på väldigt kort tid så efter varje dusch så drar jag på ett rejält lager på mitt skadade ben och det gör skillnad.

Här kan ni även skymta den fantastiska kroppsoljan, men den kräver sitt egna inlägg!

Rosenserien shaping body butter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *