En vecka med massor av firanden!

Jag denna vecka präglas verkligen av flera firanden, vi inleder imorgon med att fira vår dotter som fyller 13 år! Helt galet att vi har en tonåring i huset, vad hände med tiden?

Denna underbara tjej som snart växt om mig, vår fantastiska Jennifer <3 Här är hon för första gången uppe på Åreskutan för snart 13 år sedan!

Hon föddes den 25 Januari 2005 i Östersund, dagen efter på Östersunds BB så firade sedan jag och Magnus 2 år tillsammans med en nyfödd liten dotter <3 På fredag så är det dags att fira 15 år!

Vi hade fixat barnvakt, bokat bord på Ekstedt som vi båda såg fram emot att få besöka och äta gott. Därefter checka in på Hotel Birger Jarl i en härlig svit. Men det blir inte alltid som man tänkt sig… 😉 Med en fraktur i knät och hittills inte kunnat lämna hemmet så kändes det inte helt aktuellt att dra iväg på en helkväll i stan så bordet och hotellet är avbokat och istället så får det bli middag på hemmaplan. Men är man gift med en köksmästare så kan man räkna med en riktigt god middag ändå 😉

Present till Magnus hade jag som tur var fixat redan för ett par veckor sedan, inte alltid vi ger varandra nåt när vi firar ”årsdagar” men i år tänkte jag att det passade bra med något extra. Av Magnus önskar jag mig en riktigt god middag och Champagne, tillräckligt med råddande för honom med allt extra som tillkom nu med min skada och sjukskrivning!

På söndag fortsätter vi veckan med firande och är bjudna på fest för att fira min mormor som fyller 80 år! Min mormor som alltid stått mig väldigt nära under hela min uppväxt och även som vuxen, så tacksam över att ha just henne som min mormor <3 Att hon är 80 år sätter inte stopp för henne, hon är en ordentligt upptagen ”pensionär” som jobbar för fullt och drev egen firma till för bara nåt år sedan och sen dess fortsätter sitt jobb men som en hobby för att sysselsätta sig och träffa folk. Man kan bara hoppas på att man har hennes energi när man är i samma ålder!

Min mormor i full fart med att fota när jag och Magnus gifte oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *