Naturlig ekologisk hudvård från Rosenserien

Rosenseriens hudvård som gjort underverk för mig!

Jag har alltid haft fet och känslig hud, varit väldigt svårt att hitta produkter som verkligen funkar och som är tillräckligt skonsamma för mig.

I höstas fick jag möjlighet att testa Rosenseriens ekologiska hudvårdsserie anpassad för fet hy, har nu provat den ett tag och känner att jag nu kan göra en ordentlig recension. Vill gärna ge hudvårdsprodukter 2-3 månader innan jag uttalar mig om de ordentligt.

Känner att detta är en uppsättning hudvårdsprodukter som verkligen passar mig och min hud, milda produkter men ändå med komponenter som går in på djupet och gör underverk.

Rosenseriens naturliga hudvård

Jag använder mig av dessa produkter från Rosenserien

Face Wash – en skonsam men effektiv rengöring som tvättar bort sebum utan att förstöra den naturliga syra manteln. Balanserande effekt på talg produktionen, och det är just den sistnämnda punkten som ofta fallerar i andra produkter jag testat.

Rosenvatten – sprejas på i ansiktet efter tvätt och innan jag har på min hudkräm, på så sätt går krämen bättre in i huden. Rosenvattnet neutraliserar vattnets negativa effekt på huden samt tillför fukt och antioxidanter.

Moisturizer Normal/Oily skin – En lättapplicerad hudkräm som används både dagtid som nattetid av mig, huden känns fräsch efter användning och inte för fet som jag upplever många andra hudkrämer.

Gentle Peeling – Används 1-2 gånger i veckan för att få bort döda hudceller som lägger sig ytligt på huden och på så sätt så ligger den färgade dagkrämen mycket bättre.

Purifying Clay Mask – Används 1 gång i veckan. En helt underbar djuprengörande lermask som får verka i 15 minuter, känns alltid som ett lyxigt spabesök när det är dags för masken.

Rosenserien

Dessa produkter tillsammans med att jag dricker mycket vatten, rör på mig regelbundet, äter mycket färsk frukt samt håller håret borta från ansiktet ger verkligen bra resultat! Och ännu bättre skulle det bli om jag fick mig lite mera sömn, drog ned något på kolhydrater samt fet mat 😉

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *