Att fira en nybliven tonåring

Jennifer 13 år!

Vår fina tjej som idag blir tonåring, galet vad fort tiden går! Minns det som igår då vi bodde i Åre och hon föddes, en liten, liten tjej som tog oss med storm och verkligen visade vad meningen i livet var. Jag älskar att få vara just din mamma <3

Åre våren 2005

 

Sommar/höst 2007, då vi bodde i Frankrike under några månaders tid. Här trivdes Jennifer riktigt bra!

Minns fortfarande alla barnvagnspromenader i full storm och 30 minus längs Åresjön för att få dig att somna om nätterna! Fast Magnus minns de nog som mest då han var ute ännu fler gånger 😉 Att du är född i Jämtland har nog satt sina spår, Jennifer älskar verkligen vintern, snö och skidåkning. Eller senare år så har hon fått upp ögonen för snowboard, med en ny bräda i julklapp och boots nu i present så gissar jag på att Magnus kommer få stå i Väsjöbacken och nöta i vinter 😉 Själv får jag nog vänta till nästa vinter innan jag kan ge mig ut i backen, men så kul vi har det när vi åker utför. Härligt med ett gemensamt intresse i familjen.

En av de största önskningarna inför varje födelsedag är att det ska vara SNÖ

Åre 2014

Den bästa dottern och storasystern till dina småsyskon man kan tänka sig, självklart partisk 😉

Är det inte vinter och snö så älskar hon att dansa, hoppa trampolin, fixa olika frisyrer och smink. Hon har även snappat upp intresset för matlagning och god mat vilket jag tycker är väldigt trevligt 😉

Idag firar vi med frukost på sängen och paket, precis som traditionen lyder. Ikväll väntar middag med familjen och ett par gäster. Alltid födelsedagsbarnet som får önska middag, tidigare år har Jennifer önskat Biff Rydberg men i år så föll valet på Tacos med mycket röror 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *